X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | petak, 17. Avgust
Јutro i radio suiz iste priče!
Prema podacima iz Strategije razvoja sporta, svaka druga djevojka/žena i svaki treći muškarac su fizički pasivni, odnosno ne bave se sportom. Procenat ljudi koji se bave nekim sportom opada kada uđu u dvadesete godine, jer tada za mnoge počinju radne obaveze, na fakultetima nema obaveznih časova fizičke kulture, kao u periodu pohađanja osnovne i srednje škole, tada i roditelji odustaju od insistiranja da se djeca bave sportom, a i ineteresovanja mladih sada su usmjerena na pasivnije aktivnosti, kao što su uređaji novih tehnologija. To potvrđuje i istraživanje, koje pokazuje da se sportom najmanje bave mladi od 16 do 25 godina. Takođe, 45 odsto mladih uopšte se ne bavi rekreativnim aktivnostima. Koliko je vama važna fizička aktivnost? Koliko su savremene tehnologije udaljile mlade od sporta?