latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | petak, 19. April
Јutro radio su iz iste priče!
Činjenica je da uređenih dječijih igrališta, sa raznim ljuljaškama , klackalicama , toboganima, vrteškama, pješčanicima.... ima više u gradovima, dok su rijetka sela koja imaju tako uređene prostore za djecu. Konkretno u Banjaluci gotovo u svim naseljima, bilo gradskim ili prigradskim, postoje dječija igrališta. Neka su u boljem, neka u lošijem stanju, ali su već sa prvim proljećnim danima puna djeca. Roditelji uglavnom očekuju od nadležnih službi da ih redovno obilaze i otklanjaju kvarove, ali i modernizuju, jer takva mjesta moraju biti bezbjedna za djecu. U kakvom stanju su igrališta u vašem naselju i ima li ih uopšte?