X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | ponedjeljak, 25. Јuni
Јutro i radio suiz iste priče!
Skoro svakodnevno smo svjedoci da se pojedinci žale na glavobolju, nervozu, bolove u kostima i drugo. To je posebno izraženo onih dana kada su velike oscilacije u temperaturama ili nagle promjene vremena. Uz svakodnevnu prognozu vremena, građani mogu da vide i čuju i biometeorološki izvještaj o karakteristikama vremena i klime, i njihov uticaj na zdravlje ljudi, kao i ljekarske preporuke u zavisnosti od vremenske i sinoptičke situacije. Da li ste vi meteoropata? Kako promjene vremena utiču na vas?