X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | četvrtak, 18. Oktobar
Јutro i radio su iz ist epriče!
Problem pasa lutalica prisutan je gotovo u cijeloj Srpskoj. Iako građani preko medija stalno ukazuju na ovaj sve učestaliji problem, nadležni nikako ne nalaze ni način, ni sredstva da ga riješe. Azila nema dovoljno, a i njihovi kapaciteteti su ograničeni. Dok jedni smatraju da je jedan od načina čipovanje, drugi su ipak pristalice eutanazije. Problemi koji zbog ovakve situacije nastaju su brojni - od straha građana, evidentiranih napada pasa do (ne)higijene u stambenim naseljima. Psi lutalice su za mnoge sredine nerješiv problem.