latinica  ћирилица
Koncerti svjetskih zvijezda
Koncerti svjetskih zvijezda
22:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Koncerti svjetskih zvijezda
Četvrtkom uveče, u vaše domove donosimo atmosferu najpoznatijih svjetskih koncertnih sala i stadiona.

Od prvog februara na programu Radio-televizije Republike Srpske najveće svjetske zvijezde: Tina Tarner, Ejmi Vajnhaus, Lejdi Gaga, Rijana, Lili Ejln, DŽimi Hendriks, Brus Springstin, Dejvid Bouvi, DŽordž Majkl, Bon DŽovi, Oejzis, Kilers, Kristina Agilera, Pink, Ej si di si, Vajtsnejk, Santana, DŽejms Braun, Tom DŽons, Nil Јang, Rod Stjuart, Čak Beri, Il Divo i mnogi drugi.

Osjetite čaroliju vrhunske svjetske produkcije, od Vudstoka do Glestoburija.

Već u februaru očekuju vas: Tina Tarner, DŽordž Majkl i Kristina Agilera.

Koncert jedne od najznačajnijih rok pjevačica, Tine Tarner, održan je 1973. godine u Engleskoj. Na ovom koncertu Tina je izvela neke od svojih najvećih hitova, poput "River deep mountain high" i "Disco inferno".

Koncert DŽordža Majkla "Live in London", održan je u okviru turneje "25 Live" 2009. godine. Bila je to jedna od njegovih najuspješnijih turneja, koju je održao nakon pauze od 15 godina. Na ovom koncertu izveo je i svoje najveće hitove "Father's figur", "Kissing a fool", "Careless whisper'' i "Freedom".

Јedna od najboljih svjetskih pjevačica, dobitnica više Gremija, Kristina Agilera, nakon objavljivanja albuma "Back to basic" održala je istoimenu turneju, koja je proglašena najboljom turnejom ženskog vokala 2007. godine u SAD. Sa ovih koncerata posebno se izdvajaju emotivni momenti u pjesmama "Oh mother", "Hurt" i naročito u pjesmi "Beautiful". Tu su i neki od najvećih hitova "What a girl wants", "Dirty" i "Lady Marmalade".

Redakcija: Zabavni program